AEG T86280IC Condensdroger 60cm 8kg A

Met deze tweedehands AEG condensdroger kunt u per droogbeurt tot wel 8 kg drogen. Verder behoort deze tot de energieklasse A en heeft de condensdroger de volgende afmetingen: Hoogte 85 cm, Breedte 60 cm en Diepte 60 cm. Met de automatische droogprogramma's selecteert u zelf de droogtegraad, ongeacht het type wasgoed, en doet de wasdroger de rest. Gebruik de extra opties voor nog meer gebruiksgemak!UitgesteldestartMet de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.ResttijdindicatieMet de resttijdindicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!DesignKastontwerp*VrijstaandType lader*VoorbeladingDroogsysteem*CondensatieKleur van het product*WitDeurscharnierenRechtsSoort bediening*Knoppen, DraaiknopTrommelinhoud118 lIngebouwd display*Beeldscherm typeLCDLengte snoer1,45 mPrestatieCapaciteit trommel*8 kgGeluidsniveau*57 dB ErgonomieUitgestelde start timer *EnergieEnergie-efficiëntieklasse *BNetbelasting2250 WAC invoer voltage230 VHuidige waardering10 AJaarlijks energieverbruik *271,4 kWuGewicht en omvangBreedte *600 mmDiepte *600 mmHoogte *850 mmGewicht43 kg

€ 235.00

Meer informatie / bestellen >>>

Condensdrogers AEG T86280IC Condensdroger 60cm 8kg A
Product
 

HOTPOINT TCF87B6PY1 CONDENSDROGER 8KG B

Met deze tweedehands Hotpoint condensdroger kunt u per droogbeurt tot wel 8 kg drogen. Verder behoort deze tot de energieklasse B en heeft de condensdroger de volgende afmetingen: Hoogte 85 cm, Breedte 60 cm en Diepte 60 cm. Met de automatische droogprogramma's selecteert u zelf de droogtegraad, ongeacht het type wasgoed, en doet de wasdroger de rest. Gebruik de extra opties voor nog meer gebruiksgemak!UitgesteldestartMet de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.ResttijdindicatieMet de resttijdindicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!

€ 179.00

Meer informatie / bestellen >>>

Condensdrogers HOTPOINT TCF87B6PY1 CONDENSDROGER 8KG B
Product
 

JONGE MIELE Condensdroger Novotronic T7644C

Deze tweedehands Miele condensdroger heeft een maximaal vulinhoud van 6 kg en een energieklasse B en is 85 cm hoog, 60 cm breed en 60 cm diep. De droger beschikt over een sensorgestuurde techniek die constant het droogproces in de gaten houdt en stopt zodra de gewenste droogtegraad is bereikt. Met de verschillende droogprogramma's kunt u voor elk soort wasgoed de juiste droogtegraad bereiken. Het ledigen van condenswater gaat eenvoudig via het reservoirbakje.UitgesteldestartMet de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.ResttijdindicatieMet de resttijdindicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Condensdrogers JONGE MIELE Condensdroger Novotronic T7644C
Product
 

Miele T8402c Softcare Condensdroger 6KG

Deze tweedehands Miele condensdroger heeft een maximaal vulinhoud van 6 kg en een energieklasse B en is 85 cm hoog, 59.5 cm breed en 58 cm diep. De droger beschikt over een sensorgestuurde techniek die constant het droogproces in de gaten houdt en stopt zodra de gewenste droogtegraad is bereikt. Met de verschillende droogprogramma's kunt u voor elk soort wasgoed de juiste droogtegraad bereiken. Het ledigen van condenswater gaat eenvoudig via het reservoirbakje.

€ 245.00

Meer informatie / bestellen >>>

Condensdrogers Miele T8402c Softcare Condensdroger 6KG
Product
 

NIEUW!! LOGIK LCD7W18 CONDENSDROGER 7KG B

Met deze nieuw (b-keus) Logik condensdroger kunt u per droogbeurt tot wel 7 kg drogen. Verder behoort deze tot de energieklasse B en heeft de condensdroger de volgende afmetingen: Hoogte 85 cm, Breedte 60 cm en Diepte 60 cm. Met de automatische droogprogramma's selecteert u zelf de droogtegraad, ongeacht het type wasgoed, en doet de wasdroger de rest. Gebruik de extra opties voor nog meer gebruiksgemak!UitgesteldestartMet de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.

€ 209.00

Meer informatie / bestellen >>>

Condensdrogers NIEUW!! LOGIK LCD7W18 CONDENSDROGER 7KG B
Product
 

Recente BOSCH Condensdroger met display 7KG

Let op! Dit exemplaar heeft meer dan een deukje/krasje, zie extra foto's. Met deze tweedehands Bosch condensdroger kunt u per droogbeurt tot wel drogen. Verder behoort deze tot de energieklasse B en heeft de condensdroger de volgende afmetingen: Hoogte 85 cm, Breedte 60 cm en Diepte 60 cm. Met de automatische droogprogramma's selecteert u zelf de droogtegraad, ongeacht het type wasgoed, en doet de wasdroger de rest. Gebruik de extra opties voor nog meer gebruiksgemak!

€ 199.00

Meer informatie / bestellen >>>

Condensdrogers Recente BOSCH Condensdroger met display 7KG
Product
 

Zgan. Miele TDA150C condensdroger 7KG

Met deze tweedehands Miele condensdroger kunt u per droogbeurt tot wel 7 kg drogen. Verder behoort deze tot de energieklasse B en heeft de condensdroger de volgende afmetingen: Hoogte 85 cm, Breedte 59.5 cm en Diepte 58 cm. Met de automatische droogprogramma's selecteert u zelf de droogtegraad, ongeacht het type wasgoed, en doet de wasdroger de rest. Gebruik de extra opties voor nog meer gebruiksgemak!ResttijdindicatieMet de resttijdindicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!

€ 289.00

Meer informatie / bestellen >>>

Condensdrogers Zgan. Miele TDA150C condensdroger 7KG
Product