NIEUW!! GORENJE RBI4121AW INBOUW KOELKAST 122CM A

Deze nieuw (b-keus) Gorenje inbouwkoelkast met energieklasse A+ biedt uitstekende ruimte voor al uw etenswaren. Door zijn handige en verstelbare indeling is de koelkast flexibel in te delen. Met een koelruimte van 188 liter beschikt u over genoeg ruimte.Inbouwmaten:H:122,5 cm B:54 cm D:54,5 cm.NoFrostDankzij de No Frost technologie hoeft u uw koelkast niet meer handmatig te ontdooien, de koelkast doet het voor u. Door uw voedingsmiddelen met gekoelde circulatielucht te koelen en de vochtige lucht naar buiten af te voeren, wordt ijsafzetting voorkomen. Dit bespaart u naast tijd ook kosten, en blijven uw etenswaren dankzij deze technologie langer vers.Let op! Bevestigingsmateriaal en handleiding worden niet standaard meegeleverd.

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Inbouw koelkasten NIEUW!! GORENJE RBI4121AW INBOUW KOELKAST 122CM A
Product
 

NIEUW!! RESPEKTA KS88,4A INBOUW KOELKAST 85CM A

Let op! Dit exemplaar heeft meer dan een deukje/krasje, zie extra foto's.Deze nieuw (b-keus) OVERIGE inbouwkoelkast met energieklasse A+ biedt uitstekende ruimte voor al uw etenswaren. Door zijn handige en verstelbare indeling is de koelkast flexibel in te delen. Met een koelruimte van 123 liter beschikt u over genoeg ruimte.Inbouwmaten:H:85 cm B:54,5 cm D:54 cm.NoFrostDankzij de No Frost technologie hoeft u uw koelkast niet meer handmatig te ontdooien, de koelkast doet het voor u. Door uw voedingsmiddelen met gekoelde circulatielucht te koelen en de vochtige lucht naar buiten af te voeren, wordt ijsafzetting voorkomen. Dit bespaart u naast tijd ook kosten, en blijven uw etenswaren dankzij deze technologie langer vers.Let op! Bevestigingsmateriaal en handleiding worden niet standaard meegeleverd.

€ 209.00

Meer informatie / bestellen >>>

Inbouw koelkasten NIEUW!! RESPEKTA KS88,4A INBOUW KOELKAST 85CM A
Product
 

NIEUW!! RESPEKTA KS88.4A INBOUW KOELKAST 87CM A

Deze nieuw (b-keus) OVERIGE inbouwkoelkast met energieklasse A+ biedt uitstekende ruimte voor al uw etenswaren. Door zijn handige en verstelbare indeling is de koelkast flexibel in te delen. Met een koelruimte van 106 liter beschikt u over genoeg ruimte.Inbouwmaten:H:87,5 cm B:54 cm D:54,5 cm.NoFrostDankzij de No Frost technologie hoeft u uw koelkast niet meer handmatig te ontdooien, de koelkast doet het voor u. Door uw voedingsmiddelen met gekoelde circulatielucht te koelen en de vochtige lucht naar buiten af te voeren, wordt ijsafzetting voorkomen. Dit bespaart u naast tijd ook kosten, en blijven uw etenswaren dankzij deze technologie langer vers.Let op! Bevestigingsmateriaal en handleiding worden niet standaard meegeleverd.

€ 169.00

Meer informatie / bestellen >>>

Inbouw koelkasten NIEUW!! RESPEKTA KS88.4A INBOUW KOELKAST 87CM A
Product
 

NIEUW!! SIEMENS KI32LAD30 INBOUW KOELKAST 102CM A

Deze nieuw (b-keus) Siemens inbouwkoelkast met energieklasse A++ biedt uitstekende ruimte voor al uw etenswaren. Door zijn handige en verstelbare indeling is de koelkast flexibel in te delen. Met een koelruimte van 141 liter beschikt u over genoeg ruimte.Inbouwmaten:H:102,1 cm B:55,8 cm D:54,5 cm.NoFrostDankzij de No Frost technologie hoeft u uw koelkast niet meer handmatig te ontdooien, de koelkast doet het voor u. Door uw voedingsmiddelen met gekoelde circulatielucht te koelen en de vochtige lucht naar buiten af te voeren, wordt ijsafzetting voorkomen. Dit bespaart u naast tijd ook kosten, en blijven uw etenswaren dankzij deze technologie langer vers.Let op! Bevestigingsmateriaal en handleiding worden niet standaard meegeleverd.

€ 339.00

Meer informatie / bestellen >>>

Inbouw koelkasten NIEUW!! SIEMENS KI32LAD30 INBOUW KOELKAST 102CM A
Product
 

NIEUW!! SIEMENS KI42LAF40 INBOUW KOELKAST 123CM A

Integreer deze nieuw (b-keus) Siemens inbouwkoelkast met energieklasse A+++ geruisloos in uw keuken. Sla uw etenswaren op en maak optimaal gebruik van de koelruimte van 180 liter.Inbouwmaten:H:123 cmB:56 cm D:55 cm.NoFrostDankzij de No Frost technologie hoeft u uw koelkast niet meer handmatig te ontdooien, de koelkast doet het voor u. Door uw voedingsmiddelen met gekoelde circulatielucht te koelen en de vochtige lucht naar buiten af te voeren, wordt ijsafzetting voorkomen. Dit bespaart u naast tijd ook kosten, en blijven uw etenswaren dankzij deze technologie langer vers.Let op! Bevestigingsmateriaal en handleiding worden niet standaard meegeleverd.

€ 399.00

Meer informatie / bestellen >>>

Inbouw koelkasten NIEUW!! SIEMENS KI42LAF40 INBOUW KOELKAST 123CM A
Product
 

NIEUW!! SIEMENS KI82LVS30G INBOUW KOELKAST 177CM A

Deze nieuw (b-keus) Siemens inbouwkoelkast met energieklasse A++ biedt uitstekende ruimte voor al uw etenswaren. Door zijn handige en verstelbare indeling is de koelkast flexibel in te delen. Met een koelruimte van 252 liter beschikt u over genoeg ruimte.Inbouwmaten:H:177,5 cm B:56 cm D:55 cm.NoFrostDankzij de No Frost technologie hoeft u uw koelkast niet meer handmatig te ontdooien, de koelkast doet het voor u. Door uw voedingsmiddelen met gekoelde circulatielucht te koelen en de vochtige lucht naar buiten af te voeren, wordt ijsafzetting voorkomen. Dit bespaart u naast tijd ook kosten, en blijven uw etenswaren dankzij deze technologie langer vers.Let op! Bevestigingsmateriaal en handleiding worden niet standaard meegeleverd.

€ 699.00

Meer informatie / bestellen >>>

Inbouw koelkasten NIEUW!! SIEMENS KI82LVS30G INBOUW KOELKAST 177CM A
Product