Miele T 4163 Softtonic luchtdroger 6KG

Deze tweedehands Miele luchtdroger heeft een vulinhoud van 6 kg en een energieklasse C en is 85 cm hoog, 60 cm breed en 60 cm diep. De droger beschikt over een sensorgestuurde techniek die constant het droogproces in de gaten houdt en stopt zodra de gewenste droogtegraad is bereikt.

€ 185.00

Meer informatie / bestellen >>>

Luchtdrogers Miele T 4163 Softtonic luchtdroger 6KG
Product
 

MIELE T7634 luchtdroger 6KG

Deze tweedehands Miele luchtdroger heeft een vulinhoud van 6 kg en een energieklasse C en is 85 cm hoog, 59.5 cm breed en 63.4 cm diep. De droger beschikt over een sensorgestuurde techniek die constant het droogproces in de gaten houdt en stopt zodra de gewenste droogtegraad is bereikt.UitgesteldestartMet de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.BesturingDroogautomaat met luchtafvoerTrommel met laadvermogen van 1-6 kgStroombesparend SensitiveSystemUpdate mogelijk ter actualisering van de programma'sDesignDisplay voor instelling van diverse functies en programmaverloopExtra grote vulopeningLicht schuin geplaatst bedieningspaneelGeëmailleerde voorzijdeBedieningspaneel in lotuswitProgrammakeusEenknopsbedieningVariabele droogtegradenTijdkeusAanduiding programmaverloop in displayProgramma's en speciale programma'sAutomaticWitte/Bonte wasKreukherstellendSynthetischOverhemdenJeansFinish wolOntkreukenLuchtenExtra'sBehoedzaam bij lage temperatuurKreukbeveiligingZoemerBijkomende functiesStartuitstel tot 24 uurAanduiding resterende programmaduurTrommelverlichtingBeveiligingssystemenVerschillende controlefuncties in displayTestprogramma voor de naverkoopdienstUitvoeringOpstelling in was- en droogzuil mogelijkInbouw onder werkblad mogelijk (Nishoogte 85 cm)Afmetingen : H x B x D: 85 x 59,5 x 63,4 cmVerbruikswaarden1000 t.p.m. Stroom: 3,20 kWh (nieuwe norm)1400 t.p.m.: 2,75 kWh stroom

€ 199.00

Meer informatie / bestellen >>>

Luchtdrogers MIELE T7634 luchtdroger 6KG
Product
 

Miele T7934 luchtdroger 7KG

Omschrijving voor MIELE Droogkast luchtafvoer C (T 7934 LW)Perfect Dry : Nauwkeurige droging dankzij de kalksensoriekAltijd perfect gedroogd: Perfect Dry herkent de hardheid van het water en stemt de programmatijd daarop af. Links en rechts draaiende trommelVoor optimale droging: de afwisselende draairichting van de trommel voorkomt kluwen en kreukvorming. SoftCare-trommelMinder vouwen, minder strijken: door de honingraatstructuur wordt uw wasgoed voorzichtig en gelijkmatig gedroogd. Het meeneem-effectGelijkmatiger drogen: de honingraatstructuur zorgt ervoor dat het wasgoed hoger wordt meegenomen en langer zweeft.

€ 199.00

Meer informatie / bestellen >>>

Luchtdrogers Miele T7934 luchtdroger 7KG
Product
 

NIEUW!! BOSCH WTA79200 LUCHTDROGER 7KG C

Deze nieuw (b-keus) Bosch luchtdroger heeft een vulinhoud van 7 kg en een energieklasse C en is 85 cm hoog, 60 cm breed en 60 cm diep. De droger beschikt over een sensorgestuurde techniek die constant het droogproces in de gaten houdt en stopt zodra de gewenste droogtegraad is bereikt.UitgesteldestartMet de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.ResttijdindicatieMet de resttijdindicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!

€ 399.00

Meer informatie / bestellen >>>

Luchtdrogers NIEUW!! BOSCH WTA79200 LUCHTDROGER 7KG C
Product
 

ZANUSSI ZTB261 LUCHTDROGER 7KG C

Deze tweedehands Zanussi luchtdroger heeft een vulinhoud van 7 kg en een energieklasse C en is 84,4 cm hoog, 60 cm breed en 58 cm diep. De droger beschikt over een sensorgestuurde techniek die constant het droogproces in de gaten houdt en stopt zodra de gewenste droogtegraad is bereikt.UitgesteldestartMet de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.

€ 139.00

Meer informatie / bestellen >>>

Luchtdrogers ZANUSSI ZTB261 LUCHTDROGER 7KG C
Product